Kapcsolat Kapcsolat

INFRATEMP Mérnökiroda Kft.

2724 Újlengyel, Határ u. 12.
Tel: +36 1 312 3016
Mobil: +36 30 680 9919

Email: sales@infratemp.hu

Áruátvétel Budapesten!

Referenciák Referenciák

Videók Videók
Galériák Galériák
Gazdasági tanácsok Gazdasági tanácsok

Garancia

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A INFRATEMP Mérnökiroda Kft. minden, általa forgalmazott termékre a törvényeknek megfelelõ vagy annál nagyobb mértékû garanciát vállal. A garancia feltételei és idõtartama az egyes termékeknél eltérõek lehetnek.

A Polgári Törvénykönyv szerint fogyasztói szerzõdés keretében értékesített termékeinkre vonatkozó garanciális feltételek:

- INFRATEMP infrapanel esetében (ITP, ITPPI, ITPPII, TD230 típusok) a kötelezõ 1 év helyett a hibamentes mûködésre 5 év jótállást vállalunk, amennyiben a meghibásodás gyártási eredetû.

- TERMOSZTÁTOK, INTELLIGENS VEZÉRLÕ- és KAPCSOLÓBERENDEZÉSEK hibamentes mûködésre 1 év jótállást vállalunk, amennyiben a meghibásodás gyártási eredetû.

A nem fogyasztói szerzõdés keretében értékesített termékeinkre – egyéb megállapodás hiányában – a kötelezõ 6 hónap helyett 1 év szavatosságot vállalunk.

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

Amennyiben a meghibásodás bármilyen átalakítás, rendeltetésellenes használat, szakszerûtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár (pl. villámcsapás, beázás, stb.) vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be, a jótállási és szavatossági kötelezettségünk megszûnik. Jótállási és szavatossági felelõsségünket kizáró ok az is, amennyiben a meghibásodás a berendezések szakszerûtlen felszerelésébõl, a csatlakozó erõsáramú hálózatból származó túlfeszültség, túláram (pl. tartós túlterhelés vagy zárlat, kivéve a kifejezetten erre is specifikált berendezéseket) miatt következik be.

Mivel az általunk forgalmazott ( infrapanel ) berendezések az erõsáramú hálózatra csatlakoznak, kérjük, a felszerelésüket csak szakképzett villanyszerelõvel végeztesse el, minden esetben kérjen kivitelezõi nyilatkozatot! Az Ön vagy a beüzemelést végzõ szakember esetleges kérdéseit díjtalanul megválaszoljuk, az esetlegesen elkallódott felhasználói leírást elektronikus formában kérésére pótoljuk.

Magyarországi infrapanel viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesített berendezésekre egységesen a fenti garanciális feltételek vonatkoznak. Amennyiben a garancia (jótállás vagy szavatosság) igényének érvényesítésével nehézsége támad, kérjük, mindenképpen jelezze felénk!

A garanciális igények érvényesítéséhez az eladás napjának hitelt érdemlõ igazolása (pl. dátummal és bélyegzõvel ellátott számla, jótállási jegy) szükséges.

Version 2.0 | Copyright (©) 2024 | Infratemp Mérnökiroda Kft. All Rights Reserved.