Kapcsolat Kapcsolat

INFRATEMP Mérnökiroda Kft.

2724 Újlengyel, Határ u. 12.
Tel: +36 1 312 3016
Mobil: +36 30 680 9919

Email: sales@infratemp.hu

Áruátvétel Budapesten!

Referenciák Referenciák

Videók Videók
Galériák Galériák
Gazdasági tanácsok Gazdasági tanácsok

Infrapanelek

Elektromos infrapanelek hatása

Az infrapanel a gyógyító hõhatás legmodernebb eszköze.

Mivel a infrapanel teljesen azonos a már jól ismert és bevált infraszaunákban használt rendszerekkel, élettani hatásait ezekhez lehet hasonlítani.
Az infraszaunában már 35-40 C hõmérsékleten is kellemesen izzadunk. A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedõ gyógyító hatást. Az infrapanel által sugárzott hõ megtisztítja a kötõszöveteket és megszabadítja a szervezetet a savas salakanyagoktól, ezáltal megszûnnek, de legalábbis jelentõsen csökkennek a fájdalmak és reumás jellegû panaszok.
A melegítés serkenti a vérkeringést, a nehézfémek és a méreganyagok a verejték- és faggyúmirigyieken keresztül távoznak a szövetekbõl. A verejtékezés a pórusokat és a bõrt is megtisztítja a méreganyagoktól. Az infrapanel infravörös sugárzása tökéletesen egészséges és biztonságos minden élõ organizmus számára és összhangban van saját természetes energiasugárzásunkkal. Áthatol a bõrön 4-6 cm mélységig átjárja a szöveteket és rezonanciát hoz létre a sejtekkel. Ez a vibráció hozza létre azt az erõs hõhatást, ami:

Az INFRATEMP infrapanel
  • kiválóan fogyaszt (fokozza a zsírégetést testedzés és diéta nélkül) - tisztítja, ápolja, puhává teszi a bõrünket
  • megtornáztatja az ereket, erõsíti a teljes keringési rendszert
  • normalizálja a vérnyomást
  • csökkenti a reumatikus fájdalmakat, az izomlázat
  • hatására a zúzódások, mûtéti hegek gyorsabban gyógyulnak
  • erõsíti az immunrendszert
  • a stresszt, fáradtságot megszünteti
  • idõskori feledékenységre, szellemi, fizikai teljesítõképességre (a keringés javításával) jótékonyan hat.

Az infravörös sugárzás elvén mûködõ melegítõkabint, elterjedtebb nevén infraszaunát, az 1980-as évek óta egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, klinikák, egészségvédõ, természetgyógyászati és szabadidõközpontok, fitness szalonok, szállodák, uszodák és magánszemélyek, az Egyesült Államokban, Távol-Keleten és Európában egyaránt.
Elterjedt és közkedvelt immunerõsítõ és salaktalanító módszer, amely a felhalmozódott káros vegyi anyagok, toxinok, testünkbõl való eltávolításának egyik legjobb módszere. Lehetõvé tudja tenni, hogy ne csak verejtékmirigyeken, hanem a faggyúmirigyeken keresztül is verejtékezzünk. Ez azért fontos, mert sok toxikus anyag vízben nem oldódik, csak testzsírokban. Amíg a normál szaunában a verejték 97%-a vízbõl áll, az infraszaunában 80% vizet és 20% zsírt, koleszterint, zsírban oldódó mérgezõ hatású anyagot "izzadunk" ki. Így fogyunk is. Normál esetben a faggyúmirigyen keresztüli izzadás kb. 30 Km-es futással érhetõ el. Az infraszaunában viszont kényelmesen 30-40 perces kezeléssel el lehet érni. Az eddig elvégzett vizsgálatok szerint az infraszauna nagyon jó eredménnyel használható a következõ betegségek megelõzésére és tüneteinek enyhítésére: visszatérõ gyulladások, fertõzések, izomfájdalmak, alvászavarok, ekcéma, akné, vegetatív idegrendszeri labilitás, fázékonyság, izzadékonyság, PMS, allergiás panaszok, stb.

Version 2.0 | Copyright (©) 2024 | Infratemp Mérnökiroda Kft. All Rights Reserved.